jagt1.jpg
jagt2.jpg
jagt3.jpg
jagt4.jpg
jagt5.jpg
jagt6.jpg
jagt2.jpg
jagt3.jpg
jagt4.jpg
jagt5.jpg
jagt6.jpg
jagt7.jpg
jagt3.jpg
jagt4.jpg
jagt5.jpg
jagt6.jpg
jagt7.jpg
jagt8.jpg

Jagt på Ravnholt gods

Det smukke landskab omkring Ravnholt Gods og Lykkesholm Slot skaber de bedste omstændigheder for en fantastisk og udfordrende jagtoplevelse. Ravnholt Gods har sit eget jagtvæsen, som årligt udbyder jagt på fasaner, ænder, dåvildt og råvildt. Jagtarealet er over 2600 ha, og samler sig omkring Ravnholt Gods og Lykkesholm Slot.

Om jagterne

En af Danmarks ældste dåvildt stammer

Den lange jagthistorie omkring Ravnholt Gods favner som noget enestående en bestand af fritgående dåvildt som er en af Danmarks ældste dåvildt stammer. Ravnholt Gods’ skytte kan med sin lange erfaring sikre dåvildtet til jagt af høj kvalitet og dermed give jægerne en fantastisk oplevelse.

Højtflyvende fugle og kuperet terræn fra istiden

Som gæst på Ravnholt Gods har du mulighed for at opleve en af Danmarks bedste andejagter. Med smukke søer tilrettelagt således at ænderne kan bevæge sig frit mellem dem, omkredset af høje fredede træer, giver tilsammen de optimale forhold for en spændende og udfordrende jagt.

Ravnholts Gods erfarne og meget professionelle jagtvæsen sikrer jægerne således at der er mulighed for at skyde de fasaner man ønsker. Med et helt særligt kuperet terræn fra istiden i kombination med de højtflyvende fugle, kan forholdene næppe blive bedre.

Jagttyper

Foruden et bredt udbud af jagter kan Ravnholt Gods tilbyde en række forskellige jagtformer. Trykjagt, pürsh, rough shooting, anstands jagt og klapjagt.

Se cookiepolitik  |   Databehandlingspolitik   |   Website © Uptime