simuleret_jagt1.jpg
simuleret_jagt2.jpg
simuleret_jagt3.jpg
simuleret_jagt4.jpg
simuleret_jagt5.jpg
simuleret_jagt6.jpg
simuleret_jagt2.jpg
simuleret_jagt3.jpg
simuleret_jagt4.jpg
simuleret_jagt5.jpg
simuleret_jagt6.jpg
simuleret_jagt7.jpg
simuleret_jagt3.jpg
simuleret_jagt4.jpg
simuleret_jagt5.jpg
simuleret_jagt6.jpg
simuleret_jagt7.jpg
simuleret_jagt8.jpg

Fuglejagt

Ravnholt Gods og Lykkesholm Slots jagtvæsen administreres af skytterne Lukas Hansen og Mads Torp Hansen med hjælp fra vores skytteelev. Vi ligger en ære i at sælge fugle af høj kvalitet, samt give jagtgæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Andejagter

Søerne omkring Lykkesholm Slot har i mange år dannet rammerne for nogle af Danmarks bedste ænder. For at fuldende jagtoplevelsen er der bygget skydebroer og placeret flydepontoner i søen. Det er endvidere muligt at kombinere fasan og andejagt, så man om formiddagen skyder fasaner og om eftermiddagen skyder ænder. Vi sælger årligt 4-5 andejagter med varieret antal fugle, og det er vores mål at give vores gæster en unik oplevelse. Det betyder at vi ofte har gæster som vender tilbage år efter år.

Fasanjagter

Fasanjagterne afholdes primært på arealerne omkring Ravnholt gods. Jagtdagen starter med parole foran hovedbygningen, hvor dagens program gennemgås. Jagtgæsterne køres i lukket jagtvogn, og der serveres forfriskninger i løbet af dagen. Der afholdes normalt 3-4 såter inden frokost. Hver såt sættes i gang og afsluttes af vores dygtige jagthornblæser.  Efter Frokost er der yderligere 2 såter. Jagten afsluttes foran den smukke hovedbygning, til parade og hornblæsning.

Småjagter

Vi tilbyder der ud over en række forskellige småjagter, som bliver sat sammen efter lejerens ønsker. Vi har stor erfaring med både buejagter og rough shooting. Denne type jagt giver ofte en spændende parade med mange forskellige slags dyr og fugle.

Se tidspunktet for de forskellige jagttyper her.

Se cookiepolitik  |   Databehandlingspolitik   |   Website © Uptime